Posljednje komentirano

    No comments.

Zagrebačka premijera filma “U tranziciji 2.0″

[toggle title="Cover"][/toggle]

Grupa Tranzicijski Zagreb s veseljem prostire zeleni tepih umjesto crvenoga i poziva na filmsku premijeru u VIP clubu (Trg bana Jelačića 9, Zagreb). U utorak, 12. lipnja, s početkom u 19 sati prikazuju britanski dokumentarni film “U tranziciji 2.0″ u režiji Emme Goude, uz popratni program.

Britanski dokumentarni

Nastavite čitati Zagrebačka premijera filma “U tranziciji 2.0″

Druga strana potrošačkog raja

Udruga Moj grad Zagreb Vas poziva na predavanje prof. dr. Valerija Vrčeka pod nazivom “Druga strana potrošačkog raja”, koje će se održati 30. svibnja 2012. u Kulturno informativnom centru – KIC Zagreb.

Plaćamo li svojim zdravljem tehnološki napredak i primjenu znanstvenih otkrića? Imamo li potpune informacije o svemu što konzumiramo kao potrošači svakoga dana?

Nastavite čitati Druga strana potrošačkog raja

Posjete bolnice Goljak

Članovi udruge Moj grad Zagreb 14.12 posjetili su dom na Zelengaju za djecu sa poteškoćama u razvoju i cerebralnom paralizom,koja su također i bez adekvatne roditeljske skrbi. Razveselili smo mališane svojim dolaskom i prigodnim poklonima. Svi mi družeći se s njima potaknuti smo da u budućnosti probamo napraviti više za njih. Poklone

Nastavite čitati Posjete bolnice Goljak

Iznimno poučno predavanje doktorice Gajski o obmanama farmaceutske industrije

Znate li da jedina industrija koja nije pogođena recesijom koja se počela širiti svijetom 2008. godine je upravo farmaceutska?

Nastavite čitati Iznimno poučno predavanje doktorice Gajski o obmanama farmaceutske industrije

Projekt Gornji grad

projekt gornji grad….