Posljednje komentirano

    No comments.

Marija Pleša – zašto volontiram…

Naša članica gospođa Marija Pleša volontira u domu za starije i nemoćne osobe Sv.Josip (www.domsvjosip.hr), a suradnja s ovim domom je još jedan naš humanitarni projekt. Gospođa Marija posjećuje dom redovito te se brine o štićenicima doma, dok nam drugi kolega svira kada imaju rođendane ili neke druge proslave.

Nastavite čitati Marija Pleša – zašto volontiram…

Marko Dežić

Nekako tiho, skoro neprimjetno, među nas je došao i zavladao nama dobar Duh zajedništva i sloge, kao jedan prelijepi dar onima koji su donijeli odluku učiniti nešto. Stekao sam prijatelje, koji će čak i ako nas životni putovi provedu naizgled različitim stazama, zauvijek ostati dio mog života.

Nastavite čitati Marko Dežić

Dušica Kiš

“Udruga “Moj grad Zagreb” je nešto više od samog volontiranja. Pristupila sam joj jer sam se htjela baviti humanitarnim radom, s tim da nisam imala velika očekivanja. Zbog toga sam se iznenadila jer Udruga sve radi sa velikom voljom i volonteri daju sve od sebe kako bi projekti uspjeli.

Nastavite čitati Dušica Kiš

Tko još ima vremena za volontiranje?

„Volontirat ću kad budem imao/la viška vremena ili „ja za takvo nešto nemam vremena“ izjava je koja se često može čuti u našem okruženju danas. To je svakako vezano uz činjenicu da živimo sve bržim tempom ,pa tako nemamo više vremena za sebe,za svoju obitelj,prijatelje,drage ljude,aktivnosti koje nas vesele. Iz dana u

Nastavite čitati Tko još ima vremena za volontiranje?