Posljednje komentirano

    No comments.

MLADI GLAZBENICI ZA STIPENDIJU “DAMIR GAL”

Poštovani,

 

Udruga Moj grad Zagreb s ponosom Vam predstavlja program stipendiranja mladih glazbenika pod nazivom “Damir Gal”.

Školovanje glazbenika je u ovo teško doba recesije financijski zahtjevno. Svi smo dobro upoznati sa cijenama instrumenata, održavanja istih, kao i sudjelovanja na seminarima i natjecanjima.

U posljednje vrijeme svjedoci smo rastućeg broja talentiranih, motiviranih i marljivih mladih glazbenika. Mnogima je zbog nedostatka financijskih sredstava otežan odgovarajući napredak koji oni svojim radom i zalaganjem itekako zaslužuju.

 

Udruga Moj grad Zagreb u tu svrhu pokreće stipendiju “Damir Gal”, koja bi svojim djelovanjem pružila podršku mladim glazbenicima. Početno bi krenuli sa jednokratnim stipendijama, a u perspektivi planiramo i trajno stipendiranje, ovisno o mogućnostima. Pokretanje Fonda “Damir Gal” kreće 27. siječnja 2013. u 20h u Hrvatskom glazbenom zavodu. Na koncertu će nastupiti učenici osnovnih i srednjih škola grada Zagreba, kao i naši ponajbolji mladi glazbenici. Izvođači su podržali program na način da su se odrekli svojih honorara. Sav prihod od prodaje karata će ići isključivo u svrhu stipendiranja.

 

Ovim putem pozivamo sve glazbenike, kao i sve ljubitelje glazbe da sudjeluju u ovoj našoj humanitarnoj akciji.

 

Podržati nas možete na nekoliko načina:

1.    Kupnjom ulaznice i dolaskom na humanitarni koncert  „27. siječnja 2013. u Hrvatskom glazbenom zavodu, Gundulićeva 6a, u 20h .

2.      Uplatom donacija na broj žiro računa: 2503007 -1100068796 u Volksbanci pod naznakom – za stipendiju “Damir Gal”

HVALA VAM

 

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>