Posljednje komentirano

    No comments.

Tata-mata – Najozbiljniji posao!!!

Poštovani, pozivamo Vas da sutra (12.09.2012) na HRT1 U 16.10h pogledate dokumentarnu emisiju o osnivaču udruge DAMIRU GALU po nazivom Tata mata – Najozbiljniji posao.

Film je snimljen za vrijeme života Damira Gala. Damir je preminuo 25.08.2011, dok njegova djeca nastavljaju posao koji je on započeo.

Upoznajte se sa obitelji Gal kroz ovaj veoma zanimljiv dokumentarni film – Tama-mata-Najozbiljniji posao!!!

Od 12. rujna, radnim danom na HTV-u 1 oko 16:10

Devetodijelna dokumentarna serija promovira odgovorno roditeljstvo i jača društvenu svijest o važnosti uloge oca u odgoju djeteta.

Serija obuhvaća različite očeve u različitim obiteljskim prilikama s ciljem osvješćivanja javnosti o pravu djece na kvalitetno i pozitivno odrastanje. Poseban naglasak stavljen je na ulogu oca, važnost njegove prisutnosti za odgoj djeteta i očevo snalaženje u toj ulozi.

12. rujna – NAJOZBILJNIJI POSAO
Ovo je priča o jednom ocu, troje djece i jako puno glazbe. Oni žive zajedno, smiju se zajedno, sviraju i slušaju glazbu, kuhaju, plaču, uče; oni su poput mnogih drugih sretnih obitelji, ali nešto nije isto. Oni su najozbiljniji posao.

 

ORIGINALNI ČLANAK POGLEDAJTE OVDJE

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>